Nicholson segítségre szorul a szexben

Jack Nicholsonnak már nem megy viagra nélkül - szerelmei képekben!

Jack Nicholson még mindig úgy fut mint a nyúl, ám a szexhez már elkél neki a mankó. A hetven éves Jack Nicholson azzal büszkélkedhet, hogy több mint kétezer hölggyel bújt ágyba élete során.

Jack Nicholson híres szerelmei, képekben! képgaléria

2008.02.06 10:28netbulvar.hu

De a hírhedt hancúrlécen is érezni a tulaj korát, így néha szüksége van egy kis segítségre a hálószobában. Akkor nincs is baj a kis Jackie-vel, ha egy hölgynek kell a kedvében járni. Ám amikor többen szeretnének hemperegni, Nicholson kénytelen a kék tablettához nyúlni.

Az egykori Joker szerint az egész élete egy erotikus fantáziakép. Már gondolt rá, hogy belevág a naplóírásba, így minden emléke egy helyen lenne, de ez nem az ő stílusa lenne. A memoárok lejegyzéséhez idő kell, amiből neki már nem sok van, inkább él, és kiélvez minden pillanatot. Az örök link színész vénségére néha magába fordul és elgondolkodik.

Sok emberrel találkozott az évek során, de túl lusta hozzá, hogy bárkivel is folyamatosan tartsa a kapcsolatot. Ezért is esélytelen, hogy az oltár elé álljon. Olyan ő, mint a Grand Canyon, meg lehet mászni, de letelepedni tilos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.