"Mindent elvesztettem miattuk"

Beperelte a rendőrséget: három évig ült bizonyíték nélkül

Három éven keresztül tartották vizsgálati fogságban egy olyan nő meggyilkolásának vádjával, akivel soha nem is találkozott: a rendőrség most ismerte be, hogy semmi bizonyítéka nem volt a férfi ellen.

2012.12.19 11:29ma.hu

Beperelte a rendőrséget egy szerb férfi azután, hogy 3 év elteltével végre kiszabadult a börtönből. Az 51 éves, azelőtt sírásóként dolgozó Dragan Milutinovic ellen semmi bizonyítékuk nem volt, mégis egészen addig fogva tartották, míg ügye a bíróság elé nem került.

A férfit egy olyan nő meggyilkolásával vádolták, akivel ő sosem találkozott, és amikor a bíró meghallgatta a rendőrség érvelését, a tárgyalás megkezdése után percekkel be is záratta az aktát és elutasította a nyomozók vádját. Milutinovic az elszenvedett veszteségekért és megpróbáltatásokért összesen mintegy 2,8 millió dinár (7 millió forint) kártérítést követel.

"A feleségem elvált, a fiamat állami gondozásba vették, én csődbe mentem és elveszítettem az otthonomat is. Mindenért fizetniük kell, amit elvesztettem miattuk" - mondta a férfi az austriantimes.at című osztrák hírportál szerint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.