Rendőrt hívott a feleség

Szétkente a szendvicset, börtönbe zárták

Szétkente a vacsorára szánt szendvicset egy férfi, a börtönbüntetést azonban sokkal inkább azzal érdemelte ki, hogy mindezt a felesége arcán tette.

2012.10.04 07:37ma.hu

Börtönbe került egy amerikai férfi, miután egy házastársi vita végére egy szétkent szendviccsel tett pontot. A veszekedés a brit Metro újság értesülései szerint azon robbant ki, hogy Larry Spurling sérelmezte, amiért Nebraskában kell élnie a feleségével, unatkozik és "nincs elég helye sétálni". Mérgében rögtön három üveg malátalikőrt is leküldött, ám ettől nemhogy nem nyugodott meg, inkább még jobban feldühödött.

Felesége egy idő után feladata a meddő vitát, érvei elfogytak, így szó nélkül készített magának egy szendvicset és elvonult a hálószobájába. Férje azonban pár másodperccel később utánament, felkapta a tányéron heverő szendvicset és szétkente az ágyra szorított asszony arcán, aki ekkor tárcsázta a segélyhívót.

A kivonuló tiszt a jelentésében beszámolt arról, hogy mindenütt húsdarabokat talált, még a szőnyegen is, a kenyérmorzsák pedig több méternyire szét voltak szóródva. Az 50 éves férjnek most még kevesebb helye lett a sétálgatásra: börtönbe zárták, igaz, csak öt napra, remélhetőleg ezalatt megtanulja értékelni Nebraska parkjait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.