Június óta keresik a lottónyertest

Milliárdos lett, de még csak nem is tud róla

Már csak egy hete van egy hihetetlenül szerencsés ismeretlennek, hogy előkerüljön, aztán a mesés vagyont érő nyereményét jótékony célra fordítják. Június óta rejtély, ki nyerte a brit lottófődíjat!

2012.11.29 17:29ma.hu

Amikor június 8-án kihúzták a brit lottó nyertes számait és kiderült, hogy van valahol egy telitalálatos szelvény, felbolydult méhkashoz lehetett hasonlítani az országot, mindenki izgatottan várta, honnan fog felbukkanni az újdonsült milliomos. A nyereménye pontosan 63.837.543 font és még 60 penny, vagyis mai árfolyamon számolva is megközelíti a 22 milliárd forintot.

Csakhogy ahogyan teltek-múltak a hetek, a nyertes nem akart jelentkezni és lassanként meg is feledkeztek róla. Egészen mostanáig, amikor is újra izgatottság lett úrrá a brit lottózóközösségen: ha egy héten belül, egészen pontosan december 5-én este 11 óráig nem jelentkezik senki a nyereményért, akkor az összeg örökre elvész, legalábbis számára, mert jótékony célokra fogják felajánlani.

"Talán véletlenül egy kabát zsebében maradt. Nem elég, hogy kifordítja az összes ruháját és szétnéz a szekrényében, talán már nincs is meg az eredeti gazdája június 8. óta" - töprengtek el a The Daily Telegraph szerkesztőségében és már arra is gondoltak, hogy talán az a ruha, amelyikben a szelvény megbújt, már nem is az eredeti tulajdonosánál van. "Lehet, hogy egy jótékonysági boltban leadták, esetleg ott hever a talált tárgyak osztályán egy olvasószemüveg és egy fél pár kesztyű között
Vagyis bárki megtalálja, az örökre maga mögött hagyhatja az anyagi gondokat, a többi reménykedőt pedig, aki végül lecsúszik az elveszett szelvényről, azzal vigasztalják: örüljenek, mert egy ekkora nyeremény teljesen tönkretenné az életüket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.