Két szelvénnyel nyert az exházaspár

Lottót nyertek válás után - most még azon is osztozhatnak

Egymástól függetlenül, két különböző boltban vette meg egy korábban elvált pár azt a két lottószelvényt, amivel most mindketten megnyerték a főnyereményt - úgyhogy ezen is osztozhatnak.

2012.08.17 07:29ma.hu

Mintegy 70 millió forintnak megfelelő összegen kell osztoznia egy volt házaspárnak, akik válásuk után nyerték meg az ír lottó főnyereményét, de nem úgy, hogy a szelvény feladása és a sorsolás közti időpontban mondták ki végleg a válást: az egykori páros egymástól függetlenül, két szelvényen játszotta meg ugyanazokat a számokat.

Még csak nem is ugyanabban a boltban tették meg tippjeiket, az egyezés hátterében azonban egészen érthető ok áll: mindketten a három közös gyermekük születési dátumait ikszelték, ahogy azt tették házasságuk idején is. Így nemcsak a közösen szerzett vagyonon kellett a váláskor megosztozniuk, de még azt követően sem örülhetnek egyedül a nyereménynek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.