Szakadó esőben unaloműzésből vettek lottót

A zivatar miatt lettek milliárdosok

Még angol fontban megnevezve is milliókat nyert egy középkorú házaspár a brit lottón, amit elmondásuk szerint csupán a szakadó esőnek és a pillanatnyi szeszélynek köszönhetnek.

2012.01.25 17:29ma.hu / MTI

Elsősorban egy új szőnyegre, valamint hátralévő életükben rendszeres fodrászhoz járásra akarják költeni nyereményüket - ezt mondta el a nagy-britanniai lottósorsolás eddigi történetének hetedik leggazdagabb nyertes-házaspárja. Az összeg egészen pontosan 40 millió 627 ezer 241 font, ami nagyjából 13 milliárd forintot tesz ki, amiből bármelyik mesterfodrászra futja majd.

Vannak persze egyéb álmaik is: a 40 éves férj egy páholyt szeretne bérelni kedvenc focicsapatának, a Manchester Unitednek a stadionjában, és már azt is eldöntötték, hogy vesznek egy villát valami egzotikus helyen. Bár már önmagában az is felérne egy nyaralással, megfejelik egy másik utazással a kívánságlistát: 9 és 10 éves fiaikkal eltöltenek néhány napot a floridai Disneylandben.

Az egyik pillanatról másikra milliomossá vált páros azt is elmesélte, hogy ezúttal a szerencsének a szokottnál is nagyobb szerepe volt a nyerésükben. Nem rendszeres lottózók, a nyertes szelvényt is inkább unalomból vették, mert olyan heves zápor tört rájuk, hogy kénytelenek voltak behúzódni egy biztonságos helyre, és hogy valamivel elüssék az időt, kitöltöttek egy sorsjegyet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.