1 milliárd 935 millió

Ó, te mázlista: Budapesten adták fel a milliárdos lottószelvényt

A fővárosban adták fel azt a lottószelvényt, amellyel több mint 1 milliárd 935 millió forintot vihet haza a nyertes - mondta a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs osztályának vezetője hétfőn.

2011.11.21 16:08MTI

Jánoska Andrea közlése szerint ez minden idők tizedik legnagyobb ötöslottó nyereménye Magyarországon; a pénz 18 héten át halmozódott, mire sikerült valakinek eltalálnia az öt számot.

A 46. hét nyertes számait (4, 34, 48, 66, 83) tartalmazó szelvényt biztosan Budapestről adták fel, de ennél több információt az anonimitás megőrzése érdekében nem akart elárulni a kommunikációs vezető. A nyertesnek a sorsolást követően kilencven nap áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen az úgynevezett nagynyertes vonalon, amelynek hívószáma minden lottózóban megtalálható; a Szerencsejáték Zrt. munkatársa a szelvényen elhelyezett információk alapján azonosítja a nyertest - fűzte hozzá.

Az Index.hu hétfőn azt írta: egy ismeretlen, valószínűleg szeghalmi férfi a nyertes szelvényre hasonlító papírdarabbal a kezében fényképezte le magát, és a képet közzétette az interneten. Később egy másik fotót is feltettek a Facebook-ra, de ezt sem a lottómilliárdos készítette - olvasható a hírportálon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.