Nem akar változtatni az életén a nyertes

19 évesen lottómilliomos, de két állásban robotol

Közel félmilliárd forintnak megfelelő összeget nyert az év első napjaiban egy brit tinédzser egy sorsjeggyel, ám a váratlan gazdagság ellenére nem akarja otthagyni két munkahelyét és mást sem változtat életén.

2012.01.11 08:29ma.hu

Először fel sem fogta, micsoda hatalmas nyeremény ütötte a markát, azt hitte, az ötből csak négy számot talált el egy angliai 19 éves fiatal lány - barátja hívta fel a figyelmét, hogy az ötödik szám is megegyezik a kihúzottakkal. Eloise Hutchinson 1,3 millió fontot, mintegy félmilliárd forintnak megfelelő összeget nyert a szilveszteri lottón. "Úgy gondoltam, jó lenne így kezdeni az évet" - mondta.

Az ifjú hölgy a következő számokkal játszott és nyert: 7, 11, 37, 42, 44. Amikor újév napján megnézte a szelvényt, amit december 30-án vásárolt, azt sem tudta, hogy pontosan mennyit nyert. Édesanyja sem akarta elhinni, hogy ekkora hihetetlen szerencse érte őket. De aztán kiderült, hogy tényleg megfogták az Isten lábát.

"Nem igazán ünnepeltem, amikor ellenőrizték a szelvényt és kifizették a nyereményemet pénteken" - mesélte a boldog győztes a brit Daily Telegraph című lapnak. "A banktól kaptam némi pénzt és a szombatot Lakeside-ban töltöttem, csodálatos volt!"

A tökéletes napra egy még tökéletesebb ünnepi vacsora tette fel a koronát, ami Hutchinson kisasszony értelmezésében egy levest és egy ízletes sertéssültet jelentett, de pezsgővel már nem koccintottak az asztalnál, mert a győztes vezetett hazafelé.

Eloise az anyjával és a húgával él, és nincsenek nagyratörő tervei a nyereményével. "Veszek egy házat és lecserélem az öreg Ford Fiestámat. Szeretnék egy jamaicai nyaralásra is elmenni, de az biztos nem idén lesz" - magyarázta. Emellett továbbra is dolgozni fog, két munkahelye közül egyiket sem adja fel, mindössze azt ismerte be, hogy ezzel a nyereménnyel könnyebb lesz az élet. "Nem akarok túl sokat változtatni a dolgokon, én mindig is így működtem" - vallotta be.

Egyelőre valóban nem sok minden változott, mert még az ünnepi vacsorát is pincérként dolgozó barátja fizette, de ő azt mondta, ez egyáltalán nem esett neki nehezére, a 60 font az ő ajándéka volt a nagyszerű lány tiszteletére. "Egyszerűen csak elégedett vagyok Eloise-szel. Az egész nem is történhetett volna egy nála kedvesebb emberrel" - vélekedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.