Észtországban nem kell a pénz?

Rekordösszegű lottónyeremény maradt beváltatlan

Észtországban 155 ezer euróval gyarapodik az államkassza, miután senki sem jelentkezett egy augusztus eleji lottónyereményért.

2012.11.15 07:29MTI

A nyertes szelvények beváltására három hónap áll rendelkezésre a kis baltikumi országban, a 43 millió forintnak megfelelő augusztusi nyereményért azonban mindeddig senki sem jelentkezett az észt médiában többször is elhangzott felhívás ellenére.

Észtország történetének eddigi legnagyobb beváltatlan lottónyereménye előbb az Eesti Loto lottótársasághoz kerül, és csak később folyik be az államkasszához.

Az Észt Lottó közlése szerint másodszor fordult elő az országban, hogy nem jelentkeztek nagy összegű nyereményért: 2008 februárjában 105 ezer eurót hagyott veszni egy feledékeny játékos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.