Feleségének akart bizonyítani a férfi

Levágta a nyelvét, hogy ne káromkodjon

Feleségét szerette volna visszaszerezni egy férfi, emiatt vágta le a nyelvét: bizonyítékot akart felmutatni, hogy nem fog többé káromkodni.

2012.11.07 15:29ma.hu

Állítólag már kezd javulni az állapota az India központi részén található Sendhwa város kórházában annak a férfinek, aki a saját nyelvét faragta rövidebbre egy késsel, miután felesége elhagyta őt. A 30 éves Banti Verma bűne az volt az asszony szerint, hogy túl mocskos volt a szája, ráunt hát az örökös káromkodásra és ezért költözött el.

Az austriantimes.at című osztrák hírhonlap értesülései arra nem terjednek ki, hogy Surita megbocsátott-e férjének és vajon elhitte-e, hogy nyelve maradványaival már valóban nem fog káromkodni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.