"Kérlek hívj, levágtam a lábam"

Rágurult a traktor - saját magát csonkolta

Levágta jobb lába összes ujját zsebkéssel egy favágó az Egyesült Államokban, hogy kiszabadítsa magát lábára gurult traktora fogságából.

2011.09.01 12:35MTI

A 61 éves coloradói férfi néhány kidőlt nyárfáért ment el egy elhagyatott erdőbe, ahol miután megállt és kiszállt, 6 tonnás járműve véletlenül a lábán állapodott meg.

A férfi segélykiáltásai teljesen hiábavalóak voltak, amit ő is belátott, ezért kezdett saját kezűleg lába kiszabadításába. Mobiltelefonja a traktor fülkéjében maradt, így azon sem tudott segítséget kérni, nála volt viszont zsebkése.

Először a csizmáját vágta le, hogy pontosan láthassa, mennyire ejtette foglyul a traktor. Más választása nem lévén, elkezdte lemetszeni a lábujjait. Az iszonyatos fájdalom miatt szüneteket kellett tartania.

Amikor végre kikerült a traktor fogságából, egy pólóinggel kötötte be a sebsorozatot, és járművébe visszaszállva hazaindult, miközben telefonált feleségének, ám csak üzenetet tudott hagyni az asszonynak.

"Kérlek hívj, levágtam a lábam" - ezt olvasva a feleségben elhűlt a vér.

Amikor aztán a kórházban megtudta, hogy "csak" az ujjakról van, szó, valósággal megkönnyebbült. A lábujjakat nem tudták az orvosok visszavarrni, mivel túlzottan deformálódtak és a vágási sebek felülete inkább marcangolásnak illett be, semmint éles vágásnak, amelyet jóval nagyobb eséllyel lehet visszavarrással sebészileg orvosolni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.