A cipzár sem zár

18+ kép - Hoppá, kiszabadultak a cickók!

Minek a cipzár, ha nem zár? Ráadásul nem azért, mert elromlott, hanem mert Nicole nem is akarja, hogy felhúzva maradjon, sem a slicc, sem a nadrág, de még a bugyi sem!

Így kell lehámozni a fehér sortot képgaléria

2012.10.04 19:29ma.hu

Kifejezetten jól áll Nicole formás popsiján a hófehér sort, de még jobban áll, ha megszabadul tőle. Mert ő is jól tudja, hogy nem a cipzárt kell felhúzni, hanem a férfiakat, és lefele csak a ruhának kell mennie.

A sorrend sem rossz egyébként, először a gömbölyű melleket csomagolja ki, végülis valahogyan szemügyre kell venni a kínálatot, aztán mikor látja, hogy a hatás nem marad el, folytatja a vetkőzést.

Egészen az utolsó ruhadarabig, onnan kezdve viszont láthatóan azt várja, hogy más vegye át az irányítást. Akkor hát ne várassuk tovább!

Fotó: Twistys (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.