Unalmas volt a buli?

18+ képek - Kis esti vetkőzés a parti partján

Minden jel arra mutat, hogy a buli túl laposra sikerült, ezért Jayd úgy döntött, kissé feldobja előbb a saját hangulatát, aztán talán a többiek is apránként kiszivárognak a medence mellé.

Vetkőzéssel dobja fel a bulit képgaléria

2012.10.02 19:29ma.hu
Fotó: Omega Project (A galériához KATT a képre!)

Nincs is borzasztóbb annál, mint amikor unalmas sznobok közé keveredik az ember és kezében egy pohár itallal, arcán egy bárgyú mosollyal kell átvészelnie az egész estét, miközben csak feszeng a szűkre szabott kisestélyiben.

Nem is csoda, ha a gyönyörű Jayd úgy döntött, ledobja a bilincset jelentő ruhát és ezzel feldobja a hangulatot. Kisétált hát a villa mögötti medencéhez, és előbb csak engedte, hogy a lemenő nap végigsimogassa a csupasz vállát, aztán teste minden pocikájának meg akarta adni ezt az örömöt.

A többiek meg vagy vakok, vagy bolondok, hogy nem tódultak ki már a mutatvány felénél a teraszra!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.