A körülmetélt pénisze buktatta le

Autóvezetés közben verte ki az oktató...

Pénzbüntetést kapott az a már igencsak korosodó vezetésoktató, aki ifjú női tanítványával nemcsak a sebességváltó kezelését gyakorolta.

2012.08.28 13:29ma.hu

Csaknem 700 ezer forintnak megfelelő összegre büntették a 68 éves Walter Pecha nevű gépjárműoktatót, aki ellen egy 25 éves diákja tett panaszt, amikor Hamburg közelében épp autóvezetési órákat vett. A fiatal nő azt állította, hogy oktatója a sebességváltó helyett a saját farkára markolt rá és azzal kezdett játszadozni.

Az oktató tagadta a vádakat és azzal védekezett, hogy pusztán a feledékenysége okozhatja a félreértést, vallomása szerint csak elfelejtette felhúzni a sliccét, miután végzett a mosdóban, ám a bíróság elég meggyőzőnek találta a 25 éves felperes részletes leírását az oktató péniszéről, beleértve azt a tényt is, hogy körül van metélve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.