Jól áll neki a lila...

18+ képek - Férfi nélkül is jól eljátszadozik Nicole

Kissé elszomorító látni, mennyire magára hagyták Nicole Graves-et, különben biztosan nem jutna eszébe póteszközhöz nyúlni. Reméljük az ő érdekében is, hogy ez csak bemelegítés!

Lila vibrátorral játszik Nicole Graves képgaléria

2012.08.25 18:59ma.hu
Fotó: Twistys (A galériához KATT a képre!)

Kihalt környék lehet az, ahol Nicole Graves él, ezt abból gondoljuk, hogy szegény lány hiába áll ki egy szexi aligruhában a ház elé, és hiába próbál pasit fogni magának, egész egyszerűen senki nem megy arrafelé.

Pedig fényes nappal van, és Nicole igazán minden trükköt bevet, vagy inkább minden ruhát levet. Előbb csak szexi pózokba vágja magát, de amikor ez sem hozza meg a várva várt férfiembert neki, tényleg nekiáll vetkőzni.

Ám úgy tűnik, hasztalan. Nem is véletlen, hogy végül előkerül egy lila játékszer, amit olyan kihívóan emel a két melle közé, mintha csak azt mondaná: "Nem jöttök? Hát jó, majd akkor elszórakoztatom saját magam!"

Hátha ez végül felkelti a vadászösztönt valakiben. Vagy Nicole-nak a belvárosba kell költöznie a kertvárosi kerületből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.