Kislányos alak nagylányos mellekkel

18+ képek - Ceruzahegyezővel csúcsozták ki a bimbóit?

Futólag akár át is nézhetnénk rajta, de ha egy gondolattal hosszabban elidőzünk Lia képein, azonnal feltűnik, hogy az ártatlan, már-már kislányos arc alatt egy bő arasznyival nagyon is izgalmas dolgok vannak!

Úh, de kihegyezték Lea melleit! képgaléria

2012.08.24 19:29ma.hu

Az odáig rendben van, hogy egy mell bimbóban végződik, a bimbó pedig jó esetben hegyes. Az is rendben van, hogy minél fiatalabb valaki, annál jobban csúcsosodik.

De akkor is ritka az ilyen látvány, valószínűleg Lia is épp azért van meztelenül, mert feleslegesen vett volna magára bármit, biztos, hogy átlyukasztaná! Legfeljebb az acélbetétes melltartó lenne képes ellenállni neki, de az meg igen kényelmetlen viselet lehet.

Csak óvatosan nézegessék, mert még a végén szemkárosodást okoznak ezek a tüskés keblek!

Fotó: Femjoy (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.