Ki lesz a Voice műsorvezetője?

Este eldől, ki vezeti a vadonatúj tehetségkutatót!

Hosszú hetek óta folyik a találgatás, vajon ki fogja vezetni a Voice című műsort. Már csak pár óra, és nem kell tovább várni: a TV2 szerda este bemutatja a szuperprodukció házigazdáját.

2012.08.22 15:29ma.hu

Hosszú hetek találgatásai után szerda este végre fény derül rá: a négy Mester mellett ki gondoskodik még a TV2 vadonatúj tehetségkutatójának hangulatáról, ki lesz a Voice műsorvezetője. A műsoré, amelyben a szlogen szerint csak a hang számít, eddig több mint 40 országot hódított már meg, az énekesek pedig úgy mutatkoznak be, hogy a zsűri tagjai első alkalommal nem látják őket, kizárólag a hangjuk alapján hoznak döntést.

Kit takar a kép?


A négy Mester - azaz a zsűritagok - kilétére már néhány hete fény derült, mindannyian nagy elismerésnek örvendenek szakmájukban, így a minőséget máris előre meg lehet jósolni: Malek Andrea, Mező Misi (Magna Cum Laude), Molnár Ferenc Caramel és Somló Tamás a garancia arra, hogy valóban a legjobb hangokat és a legtehetségesebb jelentkezőket láthatjuk-hallhatjuk a műsor során.

Azt azonban egyelőre csak néhány bennfentes tudja, hogy ki lesz az, aki a műsorfolyamot összefogja és összekötő kapcsot alkot a Mesterek, a versenyzők és a tévénézők között. A műsor közösségi oldalain egyelőre csak egy erősen kikockázott kép látható, ám ha a felhasználók szorgalmasan kattintgatnak, a kép egyre hamarabb fog tisztulni, míg végül az sem kizárt, hogy hamarabb lelepleződik a műsorvezető, mint ahogy az Aktívban lejátszanák az exkluzív interjút vele.

Az izgalom tehát fokozódik, de már nem sokáig!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.