Hajléktalannak mondta magát Alex Lambert

Képek - Utcára került a tehetségkutató 20 éves sztárja?

Megdöbbentő hírrel sokkolta rajongóit az American Idol című tehetségkutató egykori sztárja - A Twitteren maga közölte, hogy hosszú ideje az utcán alszik! Szóvivője ezt cáfolja.

Képekben a fiatal sztár, Alex Lambert képgaléria

2011.01.20 12:29ma.hu - Fotó: about-knowledge.com

Hatalmas népszerűségnek örvend az American Idol kilencedik szériájának egyik dobogósa, Alex Lambert, aki húszévesen küzdötte fel magát a sikeres sztárok közé énekhangjával és előadásával.

A fiatal tehetség Twitter-es adatlapján a minap sokkoló információ jelent meg. Alex azt írta, hogy október óta gyakorlatilag az utcán alszik, hajléktalanként él. Előtte ért véget nem sokkal egy internetes sorozata, az If I Can Dream.

Alex Lambert - Fotó: American Idol

Alex úgy fogalmazott, hogy épületek mögött alszik. Azt azonban nem osztotta meg a rajongóival, hogy valójában mi történt, amiért ide jutott.

A 20 éves texasi sztár szóvivője ugyanakkor cáfolta, hogy az énekessel bármi ilyesmi történt volna. Szerinte szó sincs róla, hogy Alex csavargó életmódot folytatna, sőt, a 19 Entertainment-tel éppen az új dalokon dolgoznak.

Alex Lambert édesapja is megszólalt, aki elmondta, három nappal korábban találkozott a fiával, aki "sosem volt jobb színben".

Az énekes ugyanakkor kedd este ismét fellépett a Twitterre, ahol megerősítette nyomorgó körülményeit...Különös eset.

Elvonóra megy a hajléktalan sztár!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.