290-nel száguldott az autópályán

Pofátlan porschés: a rendőrautót villogta le

Igencsak sietős lehetett a dolga annak a Porsche-vezetőnek, aki egy németországi autópályán 290-nel száguldott, türelmetlenségében pedig épp egy rendőrautót próbált elhajtani maga elől.

2012.08.06 09:29ma.hu

Lecsukták a pofátlanul tolakodó Michael Schmidtet, aki egy Porschéval nemcsak a megengedett sebességet lépte jócskán túl, de nagy igyekezetében épp egy rendőrautót sikerült levillognia az útról. Tettét cseppet sem enyhíti az az aprócska tény, hogy a kocsi nem a hivatalos, a festése révén jól látható járőautó volt, hanem egy jelöletlen, ránézésre civil kocsinak tűnő jármű.

A németországi Kempten közelében húzódó autópályán a férfi 290 kilométer per órás sebességgel száguldott, amikor pedig utolérte a belső sávban "cammogó" autót, elkezdett dudálni és villogni rá, hogy húzódjon le. Mikor végre célt ért, üvöltve haladt el a járőrök mellett, mondván: rossz sávban halad a szerinte lassú kocsi.

Percekkel később viszont már egy "igazi" rendőrautó kapcsolta le, a 37 éves agresszornak most nemcsak borsos büntetést kell fizetnie, de a jogosítványát is végleg elveszítette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.