Barátnőjét is kórházba kellett vinni

Csak egy falevél hullott rá, de elájult a nő

Nem túl gyakori, hogy elájuljon valaki, ha egyetlen falevél a fejére hullik, legfeljebb ha nagyon váratlanul történik és az embernek az ijedségtől fut ki a lába alól a talaj. Ezúttal nem ez történt.

2012.07.24 09:29ma.hu

Elájult egy nő, de a mellette sétáló másikat is kórházba kellett vinni, amikor a fejükre esett... egy levél! Igaz, nem egyszerű, átlagos kis falevélkéről van szó, hanem egy királypálma óriási leveléről, ami közel olyan hosszú volt, mint a nők magassága. A másfél méteres levélhez jókora levélszár is tartozott, a karvastagságú szár úgy zuhant a nőkre, mintha egy kisebbfajta ág tört volna le.

Az eset Kína dél-keleti részén történt, amikor Lucy Lin a barátjával és egy barátnőjével sétált az utcán. A királypálma magassága 9 méter volt, onnan esett le a majdnem életveszélyes levél.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.