Poénnak szánták barátai a kalandot

Kerekesszékestől zuhant a mélybe egy nő

Kerekesszékkel együtt zuhant a szédítő mélységbe egy mozgássérült nő, barátai pedig hangos kurjongatással nézték a vérfagyasztó látványt - ajándék volt ez a rokkantnak.

2012.03.21 17:29ma.hu

Barátai aktív közreműködésével zuhant egy szakadékba egy kerekesszékben ülő nő, de semmi baja nem lett, sőt, nagyon is élvezte a kalandot: egy kifejezetten mozgássérültek részére létesített kalandparkban próbálhatta ki az adrenalinbombát egy fiatal kanadai nő. Christine Rougoor utólag bevallotta: nagyon élvezte a kalandot, ami csak kevés mozgáskorlátozott embernek adatik meg.

A szolgáltatást egy ugyancsak mozgássérült férfi által alapított cég szervezte, Ladki úr maga is baleset következtében törte el a nyakcsigolyáját, akkor kényszerült tolószékbe. Onnan kezdve célul tűzte ki, hogy a rokkantaknak is megteremti azokat az extrém lehetőségeket, amiket eddig csak az egészséges emberek tudtak igénybe venni.

A szervező szerint egyébként a kerekesszékesek sokkal kisebb kockázatnak vannak kitéve az ilyen ugrásoknál, mint az egészséges emberek, mivel a szék nagyobb stabilitást nyújt az ugró számára. "Megakadályozza a vér túl gyors áramlását az erekben és megakadályozza az ájulást is" - magyarázta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.