Hősként ünneplik a férfit

Videó: három emeletet zuhant a kislány - a szomszéd karjai közé

Kibújt a kislány az ablakon, mert táncolni akart a légkondicionáló szerkezet tetején, ám megcsúszott, és lezuhant a harmadik emeletről. A szemtanúk vére meghűlt, mindössze a szomszéd mérte fel jól a helyzetet.

2012.07.17 17:29ma.hu

"Azért imádkoztam, hogy odaérjek , és ha leesik, el tudjam kapni" - mondta Steven St. Bernard a CBS 2 csatornának New York City-ben.

A híradóban már azt nyilatkozta: „Nem vagyok hős – ezt bárki megtette volna. Én csak ösztönösen cselekedtem.”

Ennek ellenére hősként ünneplik a buszvezetőt, hiszen nem mindennapi cselekedetet hajtott végre hatalmas lélekjelenléttel és higgadtsággal.

A tévé szerint a hétéves Keyla McCree – aki autista – láthatólag kibújt a harmadik emeleti ablakon és felmászott a család frissen beüzemelt légkondicionáló gépezetére. A szemtanúk szerint, akik a helyszínen voltak, a kislány táncolni kezdett a szerkezet tetején, mielőtt lezuhant.

Szerencséjére, St. Bernard odalépett, és egyszerűen elkapta. A gyereket a helyi kórházba vitték, ahol ellátták minimális sérüléseit. Megmentője ehhez képest ínszalagszakadást szenvedett.

Volt már példa arra is, hogy kanyarodó autóból esett ki egy kisgyerek >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.