Nem tűnt fel a sztárnak a csúnya baki

Durva képek: Kiesett az X-faktor mentorának melle!

Nem tudni, mit tolt a hétvégén Kelly Rowland, mindenesetre jó anyag lehetett, ha még az sem tűnt fel neki, hogy énekelés közben elhagyta a melleit. A mellbimbói mindenesetre jól szétnéztek.

Kelly Rowlandnak durván kivillantak a mellei képgaléria

2011.08.09 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Úgy is mondhatnánk: szívét-lelkét kitette a közönségért, bár a lélek kevéssé látható szabad szemmel, ha meg a szíve jönne ki, ott már rég nagy lenne a baj. Jobb híján tehát maradt a melle, de tény, hogy nem érheti szó a ház elejét, azokat alaposan kipakolta Kelly Rowland, az egykori Destiny Child együttes tagja, aki mostanság inkább az amerikai X-Faktor mentoraként ténykedik.

A hétvégi fellépése után a rajongók jogosan érezhették úgy, hogy valóban mindent megkaptak a pénzükért, ugyanakkor azoknak is igazuk lehet, akik a kificcenő mellbimbók láttán felteszik a kérdést: mire tanítja a következő nemzedéket a tehetségkutató során?

A véletlenfaktor viszont gyanús: olyan nincs, hogy az embernek így felcsúszik a melltartója és még csak nem is érzi, hogy csálén áll - szóval nem ártana valami magyarázatot kreálni, hogy is történt ez a cicivillantás?!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.