A hatodikról zuhant ki a méretes állat

Repülő teknős ölte meg majdnem a kínai tésztaárust

Centimétereken múlott, hogy nem ölte meg a kínai tésztaárust az a teknős, amelyik az egyik hatodik emeleti ablakból zuhant le, egyenesen a férfi lábára, az ujja el is törött.

2012.07.23 11:34ma.hu

Kis híján megölt egy kínai tésztaárust egy repülő teknős - pontosabban egy zuhanó, miután az egyik hatodik emeleti lakás párkányáról kiesett. A Kína délnyugati részén élő férfinek egy 45 emeletes ház utcaszintjén van a vendéglője és épp az éttermen kívül beszélgetett néhány vendégével, amikor váratlanul a lábára zuhant a hatalmas termetű teknős és eltörte a nagylábujját.

"Ha csak egy kicsivel is balra állok, akkor pont a fejemet találja el. A méretéből és a sebességéből számítva valószínűleg megölt volna" - mondta utóbb a 34 éves fiatalember, még mindig a sokkoló élmény hatása alatt. Mint kiderült, a teknős kimászott a dobozából, majd az ablakpárkányon keresztül jutott a levegőbe.

A teknős nem volt ilyen szerencsés, belepusztult a zuhanás okozta sérüléseibe. "A vendégeim azt mondták, főzzek belőle levest, de nem akartam több balszerencsét. Még a végén megmérgezte volna a vendégeimet vagy valami hasonló" - vélte Yao Chen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.