Nem volt engedélye a harckocsira

Tankkal együtt fulladt meg a fiatal

Egy ingoványos árok ejtette foglyul azt a 21 éves fiatalt, aki engedély nélkül vezetett egy tankot és azzal együtt süllyedt el a puha sárba. A földdel borított árkot nem lehetett előre észrevenni.

2012.07.09 15:29ma.hu

Egy mocsaras területre tévedt, ahol a harckocsival együtt elsüllyedt egy 21 éves fiatal, a járművet és őt magát sem sikerült kimenteni időben, így belefulladt a sűrű iszapba. Azt egyelőre vizsgálják, hogy hogyan került a tank vezetőülésébe, a járműre ugyanis nem volt érvényes engedélye, azt 2011-ben visszavonták tőle - jelentette be az osztrák védelmi miniszter. Az ausztriai sofőr Allensteig közelében vezette bele az ingoványba a harckocsit a múlt hét második felében.

Az elsődleges vizsgálatok szerint a tragédiát nem technikai ok vagy emberi mulasztás okozta. A jármű egy 7 méter mély üregbe esett, amelyet nem lehetett látni a felszínről, mivel egy réteg föld takarta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.