Vásárlási utalványokat osztogattak a pucéroknak

Nudisták rohantak le egy szupermarketet

Valóságos rohamra indult több tucat német és dán vásárló egy szupermarket ellen, amely meglehetősen extrém akciót hirdetett: az első száz pucéran megjelenő vásárló alaposan telepakolhatta a bevásárlókocsiját.

2012.06.18 07:29ma.hu

Nem mindennapi látványban volt részük az észak-németországi Leck város lakóinak a hétvégén, főleg ha délelőtt 10 óra tájban a Süderlügum nevű szupermarket közelében jártak. Az áruház ugyanis akciót hirdetett, melynek értelmében az első száz pucéran érkező vásárló 2000 dán korona (mintegy 80 ezer forint) értékben pakolhatja meg a bevásárlókocsiját, fejenként ennyi vásárlási utalvánnyal díjazta az áruház a bevállalós vevőket.

A helyi rendőrség beszámolója szerint az érdeklődés a várakozásokhoz képest gyengébbnek bizonyult, hisz nemhogy túljelentkezés nem alakult ki a bejárat előtt, de végül csak 70 meztelen férfi és nő tologatta a kocsikat, igaz, ők legalább maximálisan kihasználták a ritka akciót. Bámészkodóból viszont annál több volt: csaknem 250-en álltak "rendesen" felöltözve, ők azért mentek el, hogy nézelődjenek.

Az áruházban - amely egyébként jogi szempontból is alaposan bebiztosította magát, mert a promóció megszervezéséhez már előre felkért szakértőnek egy neves ügyvédi irodát - a hatóság beszámolója szerint nem történt semmilyen incidens, és előállítani sem kellett senkit, mivel a közrendet végeredményben nem zavarták meg, sőt, a szexuális indíttatás hiánya miatt még a jog erkölcsi paragrafusait sem sértette meg senki.

Nem ez az első efféle akció: az egyik neves ruhabolt a világ több városában rendezi meg évről évre az alsóneműs akcióját, annak lényege, hogy a vásárlók mindössze egy szál bugyiban vagy alsónadrágban érkeznek az üzlet elé, ahol az első száz szerencsés tetőtől talpig felöltözhet. Az esemény extremitását az adja, hogy jellemzően télvíz idején kerül rá sor minden városban, ám ennek ellenére évről évre többen próbálnak bekerülni a szerencsés száz fő közé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.