"Ha a strandon pucérak, itt miért nem?"

Nem értik a tulajdonosok: Megbukott a nudista konditerem

Megbukott a világ első nudista konditerme, amelyet egy spanyol kisvárosban nyitottak. A jógatanár szerint még idegenkednek az emberek az újdonságtól, de ez hamarosan megváltozik.

2011.04.19 18:29ma.hu

Egyelőre hatalmas bukásnak tűnik egy vadonatúj spanyol ötlet: mindössze négyen voltak kíváncsiak arra a konditeremre, amelynek különlegessége, hogy pucéran lehet benne edzeni.

A nyitónapot vasárnap tartották, de a várt érdeklődés elmaradt, az Iker nevet viselő jógatanár viszont optimista, szerinte még az embereknek hozzá kell szokniuk a különleges szolgáltatáshoz, azért idegenkednek tőle.

A tulajdonosok viszont mélységesen le vannak sújtva, mert azt hitték, ha a strandon szeretnek az emberek pucéran mászkálni, akkor a konditeremben sem lesznek szégyenlősek.

Fotó: sernudista.es


A higiénia miatt aggódókat Maite Vicuna azzal próbálja nyugtatni, hogy speciális törülközőket terítenek a kondigépek felületére, így az intim testrészek és a bőr nincsenek kitéve a fertőzésnek.

A tulajdonosnő arra is kitért, hogy néhányan a nők anatómiai felépítésével magyarázzák, miért tartják "hülyeségnek" a nudista konditermet: futás közben a nők melle igencsak meg tud fájdulni, ha nincs kellően alátámasztva. Vicuna kisasszony szerint viszont az e célból viselt melltartó megengedett a nőknek a nudista teremben is.

A magyarázat viszont ezidáig nem győzte meg a bizonytalanokat, még egyetlen havibérlet sem kelt el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.