A betörés helyén felejtette a háziját

Elhagyott leckéje buktatta le a tolvaj diákot

Az éj leple alatt tört be egy idős házaspárhoz egy 18 éves diák, ám menekülése közben elhagyta a hátizsákját, benne a másnapi házi feladattal, így már nem volt nehéz a nyomára bukkanni.

2012.05.15 11:34ma.hu

Az éj leple alatt osont be egy amerikai diák Utah államban egy idős házaspár otthonába, célja egyértelmű volt: a tulajdonosok értékeire fájt a foga. A 75 éves férj azonban felébredt a motoszkálás neszére, és lefülelte a betörőt.

A megzavart 18 éves fiatal menekülőre fogta a dolgot, de futtában még leütötte a bácsit. A házból a hátsó ajtón keresztül távozott, a kertben azonban elhagyta a hátizsákját, benne egy adathordozóval, amin meg ott ékeskedett a házi feladata.

A rendőrségnek ezek után már nem volt nehéz dolga, rövidesen a diák otthonánál voltak, ahol az elkövető békésen durmolt, körülvéve a betörésből származó holmikkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.