Lesz itt minden, kérem szépen

Szépségkirálynők a Megasztárban - de ők nem fognak énekelni

Különleges adást láthatnak pénteken a Megasztár nézői: a versenyben lévő énekesek a hazai könnyűzenei élet sztárjaival énekelnek duetteket, Burgess Benji szólóprodukciójában színpadra lépnek A Szépségkirálynő döntősei is, az est sztárvendége pedig Rúzsa Magdi lesz.

2012.05.04 15:29TV2

A Megasztár nyolcadik döntőjében a szóló dalok mellett sztárduettekkel is színpadra állnak a még versenyben lévő énekesek. Szakos Andrea Szekeres Adriennel, Talán Attila a Hooligans frontemberével, Csipával, Burgess Benji a Megasztár 4 döntősével, Hiennel énekel. Farkas-Jenser Balázs az ózdi fenegyereket, Majkát kapta partneréül, míg Radics Gigi Dolhai Attilával lép a közönség elé.

Fotó: TV2


Az esti adásban több énekes is köszönti majd az édesanyját a közelgő anyák napja alkalmából. Szép nőkből sem lesz hiány, Burgess Benjit irigyelhetik a férfiak, szóló produkciójában ugyanis A Szépségkirálynő 21 legszebb lánya is közreműködik majd. A döntő sztárfellépője pedig a Megasztár 3 győztese, Rúzsa Magdolna lesz!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.