Flo Rida az utolsó két versenyzővel duettezik is

Rap-világsztár dobja fel a Megasztár utolsó adását

Nagy durranást ítér a TV2 a Megasztár végső döntőjére: a szokásos izgalmakon túl egy igazi világsztár is fokozza majd a hangulatot ütős rapszámaival, sőt, a két finalistával is előad majd egy-egy dalt.

2012.04.27 18:29ma.hu / TV2

Óriási durranást ígér május 25-ére a TV2, amikor a Megasztár döntőjére napjaink egyik legnépszerűbb rapsztárja, Flo Rida érkezik a budapesti stúdióba. A világsztár ráadásul jócskán ki is tesz magáért, mert nemcsak a legnagyobb slágerét adja elő a helyszínen és a tévéképernyők előtt ülő nézőknek, hanem a két utolsó, még versenyben lévő énekessel is előad egy-egy duettet.

Fotó: TV2j

17 millió eladott hanghordozó, számos nemzetközi elismerés, két Grammy-jelölés és 12 platina kislemez - röviden így fest számokban a híresség eddigi teljesítménye, és most a sor kiegészül nemcsak a Megasztár döntőjével, de a döntő éjszakáján Szántódon a Pannónia Fesztivál színpadán is találkozhatnak vele a hazai rajongók.

Flo Ridát számos világsztár kérte fel, hogy közreműködőként színesítse az albumát, ilyen volt többek között Madonna, Alexandra Burke vagy Rick Ross. Ezen kívül több mozifilm, így a Trópusi vihar, a Másnaposok vagy a Step Up2: Streetdance zenéje is az ő munkáját dicséri.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.