Nem bírta szusszal a barátnője tempóját

Szexszel üldözte a nő: rendőrségre menekült a férfi

A rendőrségtől kért segítséget egy kétségbeesett férfi, akitől barátnője csak néhány szerelmes órát akart kapni, de képtelen volt betelni az ölelésekkel.

2012.04.16 13:29ma.hu / manna.ro

40 fölött már egyre kevesebb férfi mondhatja el magáról, hogy olyan fickós és úgy bírja a gyűrődést, mint a hormonoktól túltengő 20-as éveinek elején, így aztán érthető, hogy mennyire megriadt az a 43 éves német úr, akit újdonsült barátnője a randi után a lakására invitált. A férfi eleinte boldogan indult a nő után, és az ölelkezés első felvonásakor sem tiltakozott az élmény ellen, ám a nő újabb és újabb ismétléseket követelt szeretőjétől.

A férfi egy darabig megpróbált eleget tenni a telhetetlen étvágyú hölgynek, ám amaz még akkor sem hagyta békén, amikor már nyilvánvalóan elfogyott az erejének utolsó szikrája is. Végül a kétségbeesett férfinek nem jutott jobb ötlet az eszébe: amint sikerült valahogyan kijátszania a nő figyelmét is végre kiszabadult a lakásból, első útja a rendőrségre vezetett, ahol panaszt tett a nimfomán nő ellen.

Arról nem szólnak a helyi beszámolók, hogy a közeg milyen lépéseket tett az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.