A világ leggörbébb sávját festették fel

Útfestés részegeknek?! Józanul ezen nem lehet végigmenni!

A világ alighanem leggörbébb terelővonalát sikerült felfesteniük a munkásoknak egy forgalmas brit útszakaszon, bár magyarázatot nem adtak rá, hogyan húzhattak ilyen kacskaringós szaggatott vonalat.

2012.03.11 09:29ma.hu

Döbbenetes látvány tárulhat azok szeme elé, akik az angliai Chivenort és Ashfordot összekötő útszakaszon autóznak végig, legalábbis még addig, amíg az útfestést végző vállalkozó ki nem javítja a hibáját. Arra egyelőre nem adtak magyarázatot, hogyan történhetett a durva baki, mindenesetre a terelővonalat olyan girbe-gurbára festették, hogy ha azt valaki követni szeretné, igencsak igénybe kellene vennie az autó kormányát.

Ráadásul nemcsak a sávelválasztó nincs még köszönőviszonyban sem az egyenessel, de a szaggatott vonalak egyes kis csíkjai is "hullámoznak". Az észak-devoni A361 jelzésű út egyes sofőrök véleménye szerint olyan, mintha valaki itt gyakorolta volna a festést.

"Az ember azt gondolná, hogy képesek egy egyenes vonalat húzni. Eszedbe sem jutna, hogy ez ennyire bonyolult" - fogalmazott egy arra utazó. "Még ha soha azelőtt nem is csinált ilyet, akkor is azt várnánk, hogy legalább az egyes vonalakat egyenesen húzza. Kíváncsi vagyok, a srác hol vette észre, hogy ez egyáltalán nem egyenes" - folytatta az elképedt vezető.

A Devoni Megyei Tanács felszólította a vállalkozót, hogy javítsa ki az elfogadhatatlan minőségű munkát, amilyen gyorsan csak lehetséges - jelezték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.