Háborog a lakosság a villamosművek hanyagságán

Az út közepén állnak a villanyoszlopok - mégis az út van rossz helyen?

Egy keskeny utcácska kellős közepén meredeznek a frissen telepített villanyoszlopok, ám a helyi villamosművek vezetősége szerint az önkormányzat a hibás, mert rossz helyre tette az utat. Na de évtizedekkel ezelőtt?!

2011.09.16 18:29ma.hu

Teljesen fel vannak háborodva a kínai Wuhan település lakói, abszolút érthető módon: a helyi villamosművek munkásai ugyanis az egyébként is igen keskeny út kellős közepére telepítették a villanyoszlopokat. A Kína középső részén található településen eddig is volt elektromos hálózat, ám most felújították azt, így kerültek az új oszlopok megmagyarázhatatlan módon az utca közepére.

A póznák áthelyezése miatt igencsak dühös helybéliek szerint a kivitelező mindezt azért csinálta, mert így pénzt takaríthattak meg, ám a tisztviselők tagadják a vádat és a helyi önkormányzatot okolják a hibáért, mondván: rossz helyre építették az utat. "Mi ott vezettük a vezetékeket, ahol kell. Az út van rossz helyen, nem az oszlopok" - mondta az egyik főnök.

Egy átfogó felújítás kapcsán ez még akár elképzelhető is lehetne - ha a nevezetes utca mindkét oldalán nem húzódnának épületek és lakóházak. Azokat is túltolták Béláék?

Fotó: CEN


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.