Szellemvasút lett a csúszdából - szó szerint!

Átépítik a vidámparki csúszdát, mert szellemek szállták meg

Különös jelenségeket tapasztaltak egy vidámparki csúszda környékén, a szellemirtók pedig megmagyarázták: tényleg kísértetek szállták meg a területet.

2011.02.08 15:29ma.hu
Fotó: Thorpe Park

Még el sem készült, máris át kellett helyezni egy csúszdát az angliai Thorpe Parkban, mert ahol eddig állt, ott csak úgy hemzsegtek a kísértetek - adta hírül a brit Metro újság.

A beszámolók szerint több építész látta, hogy mozognak a tárgyak, miközben láthatóan senki nem volt a közelükben, és különös fagyos érzés csapta meg őket.

A vidámpark vezetősége kihívott egy paranormális jelenségekkel foglalkozó csoportot, amelynek a tagjai hamarosan megállapították: bár a park egész területén spirituális erők munkálkodnak, a csúszda volt a leginkább szellemjárta részen.

A játék ugyanis pont egy olyan részen várta volna a látogatókat, ahol korábban egy ősi apátság és egy templom állt, a mellettük vezető Szerzetesek Sétányának eredete pedig pont a 666-os évig nyúlik vissza.

A vidámpark vezetősége számított rá, hogy egy temetkezési helyet zavart meg, de ilyen drámai felfedezésre ők sem voltak felkészülve.

A szellemirtó csapat vezetője szerint a szellemképes fotók, paranormális mérések és a betűtábla felfedte, hogy az egész park területén épp a csúszda alatt a legerősebb a kísértetjárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.