Saját újszülöttjéhez hívott mentőt az anya

"Találtam egy gyereket" - Ja, én szültem?!

Egy lépcsőházban talált gyermekhez hívott mentőt egy nő, de nem sokkal később kiderült: a csecsemőt ő maga hozta világra néhány órával korábban.

2012.03.05 11:29ma.hu / manna.ro

Egyelőre nem tudni, miért tévesztette meg a segélyszolgálatot egy romániai nő, de a galaci szülészeten máris akadt egy ápoló, aki jelezte, szívesen örökbefogadná a napokban született csecsemőt.

A mindössze néhány órás újszülötthöz egy nő hívott mentőt telefonon, azt állítva, hogy a lépcsőházban talált rá, de amikor a szakemberek kiérkeztek a helyszínre, kiderült, hogy a kislányt épp a telefonáló nő hozta a világra és igen rossz állapotban van.

A gyógyszerésznőt és gyermekét a kórházba szállították, ellátás után mindketten jól vannak, de rejtély, miért tagadta le a nő a kisbabát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.