Az Ótestamentumra hivatkozva gyilkolt a nő

Baltával fejezte le csecsemőjét, Istennek áldozott...

Borzalmas gyilkosságot követett el egy hétgyermekes anya, aki úgy vélte, Isten véráldozatról beszél az Ótestamentumban. Közben több gyermeke a szomszéd szobába volt bezárva.

2012.02.27 11:29ma.hu / manna.ro

Hét gyermeke közül néhányan nem voltak otthon, a többieket viszont bezavarta az egyik szobába a 27 éves romániai Monica Iudeanu, és megparancsolta nekik, hogy ne merészeljenek kijönni onnan. Csak hat hónapos kislányát vette magához, vele azonban különösen kegyetlen tettre készült.

A pünkösdista nő az Ótestamentumból kezdett felolvasni részleteket, majd fogott egy baltát és annyiszor sújtott le vele a védtelen Elisára, míg végül teljesen lefejezte. A letartóztatására kiérkező rendőröknek is a vallásos iratból vett idézettel magyarázta szörnyű cselekedetét: "Ha szereted Istent, és szereted a hozzátartozóidat, hozz áldozatot!"

A brassói nő azt is hozzátette a rendőrök kérdésére, hogy mivel Istennek ajánlotta fel áldozatként a gyermeket, a kislány "egyáltalán nem vette zokon, hogy megölte őt".

A beszámolókból nem derült ki, hogy a gyilkosságot ki fedezte fel és ki tett feljelentést, mint ahogyan arról sem tudni, hogy a szomszéd szobában lévő gyermekek mit érzékeltek mindebből. Az viszont bizonyos, hogy a nőt pszichológusok vizsgálják, és szerdán döntenek arról, hogy előzetes letartóztatásba helyezik-e.

A kis Elisát egyébként vasárnap helyezték örök nyugalomra, de a temetésen sem anyja, sem testvérei nem voltak jelen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.