Féltékenységből ölt a gyilkos

Megrázó: gyerekei előtt fejezték le baltával az asszonyt

Féltékenységből ölte meg egy romániai férfi a szerelmét, napokon keresztül hergelte magát, hogy biztosan szeretőt tart a nő. A három kicsi gyermek is végignézte a szörnyűséget.

2011.12.19 14:29ma.hu / manna.ro

Sokkos állapotba került az a három kisgyermek, akinek anyját szombatról vasárnapra virradó éjjel egy baltával fejezte le a szeretője: a romániai Bákó megyében élő férfi meg volt róla győződve, hogy az asszony más férfival is enyeleg.

A rendőrség beszámolója szerint a 30 éves Gabriel Pascal már napok óta folyamatosan perlekedett az élettársával, akkor szombaton este is felpaprikázott hangulatban indult el, hogy a helyi diszkóban eressze ki a gőzt. Némi alkohol után úgy döntött, ideje tiszta vizet önteni a pohárba, ezért hazaindult, hogy tisztázza az asszonnyal a több napja tartó veszekedés alapját.

Ám amikor odaért a házhoz, meglátta, hogy egy férfi arrafelé sétál, és a lila köd azonnal elöntötte az agyát, mert meg volt győződve róla, hogy az ismeretlen pont a 26 éves Alina Crudu házából lépett ki. Az sem zavarta, hogy amikor felbőszülten berontott a házba, a nő az igazak álmát aludta három gyermekével közös ágyában.

A féltékenységtől elvakult férfi dühében felkapott egy konyhakést és megpróbálta leszúrni a nőt, aki viszont felébredt és el akart menekülni. Ekkor nyúlt a gyilkos a balta után és lefejezte a nőt, akinek időközben felébredt három gyermeke is, így a 4, 7 és 8 éves kicsik mindannyian látták a sokkoló mozdulatot. Az egyik gyermeknek egyébként maga Pascal az apja.

A gyilkos ezt követően értesítette a rendőrséget, akik rögtön előzetes letartóztatásba helyezték. A három gyermek az anya egyik rokonához került, a férfi pedig, akiről kiderült, hogy már több napja öngyilkossággal fenyegetőzőtt szerelme vélt félrelépése miatt, több év börtönre számíthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.