Több rendellenessége is volt a picinek

Borzalom: fogyatékos csecsemője után magát is megölte az anya

Az orvosok szerint számos születési rendellenességgel jött a világra három hónappal ezelőtt egy tanárnő kislánya, amit az anya nem tudott feldolgozni. Megfojtotta gyermekét, majd felakasztotta magát.

2012.01.20 17:29manna.ro

Hátborzongató eset látott napvilágot a romániai Galac megyei Cudalbi településen. Egy 31 éves nő, Constanţa Lazăr, aki franciatanárnőként dolgozott egy tecuci-i iskolában, forró vízben megölte három hónapos kislányát, Maria Nastasiát. A kisbabának egészségi problémái voltak, az orvosok szerint egy sor születési rendellenességgel jött világra.

A nő Tecuci-on lakott, de gyilkosságának helyszínéül szülei házát választotta Cudalbiban. Itt előkészítette a kislány halotti ruháit, fürdővizet töltött a lavórba, majd belenyomta a kicsit a forró vízbe, aki megfulladt. Aztán az udvaron lévő fészerben felakasztotta magát. Itt találták meg a szülei, akik keresésére indultak, miután meglátták a megfojtott kicsit a lavórban.

A nő búcsúlevelet hagyott, melyben elmagyarázta tettét. Mielőtt a tecuci-i iskolához került volna, Constanţa Lazăr néhány évet cudalbi-i intézményben dolgozott. Volt kollégái kiegyensúlyozott személynek írták le, éppen ezért teljesen érthetetlen számukra, hogyan volt képes ezt művelni gyermekével és magával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.