Újra szerelmes az X-Faktor mackója

Tarány Tamás: Egy öleléssel kezdődött

Már az ünnepek alatt bemutatta Tarány Tamás az új szerelmét, ám azt csak kevesen tudták, hogyan is kezdődött a kapcsolatuk: Bernadett annak idején még nem nagyon mert megszólalni az újságírók előtt.

Képekben az X-Faktor mackója, Tarány Tamás képgaléria

2012.03.01 08:42ma.hu / Új Ász

Amikor elkezdődött a második X-Faktor, minden rajongó tudta, hogy Tarány Tamás szíve foglalt, élete szerelmével már a hosszútávú jövőt tervezgették, sőt, Tamás egy gyűrűt is viselt, ami ugyan nem eljegyzési volt, de ő annak tekintette, a hűség zálogának. A tehetségkutató "házi mackója" azonban amilyen szerencsés volt a színpadon, olyan rosszul alakultak a dolgai a magánéletben: mire véget ért a verseny, már biztos volt, hogy nincs többé visszaút kedveséhez.

Arra azonban valószínűleg még ő sem mert gondolni, hogy alig pár hét múlva újra rátalál a szerelem, de egy hónappal ezelőtt, a február 4-i Story Díjátadó gálán már büszkén mutatta be a kameráknak is kedvesét, Bernadettet.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence (A galériához KATT a képre!)


A lányról akkor még csak annyit lehetett tudni, hogy nem szakmabeli, no meg hogy igen szégyenlős a sok villogó vaku között állva, alig mert megszólalni. Tamás sem akart nagyon az új kapcsolatáról mesélni, mivel úgy érzi, az előző, három évig tartó szerelem végében is nagy szerepe volt a nyilvánosságnak, de végül megtört a jég, most elmesélte az Új Ásznak, hogyan is kezdődött minden. Valójában óriási szerencse, hogy egymásra találtak, és a véletlenek összjátéka.

A Corvin sétányon, az X-faktoros versenyzők lakásának közelében történt minden. Épp az Apollo23 tagjai találkoztak a rajongóikkal, Tamás pedig elkísérte a fiúkat a programra. A rajongók gyűrűjében ott állt egy lány, aki szintén a három fiúnak szurkolt a versenyben, de hogy ne menjen egyedül, elkísérte őt barátnője, Bernadett.

Amikor aztán a fotózkodásra került a sor, Bernadett Tamás mellé állt egy kép erejéig. "Akkor halkan megjegyezte, hogy milyen jó hozzám bújni, mert olyan macis vagyok, és hogy milyen jól esne neki egy ölelés" - mesélte a bulvárlapnak az énekes. De ahogy a lány jött, úgy el is tűnt, Tamás meg nem tudta kiverni a fejéből. Végül utolsó reményként a hivatalos rajongói oldalon küldött neki egy üzenetet, miszerint köszöni a lánynak, aki megölelte, szebb lett a napja.

Ámor pedig dolgozott rendesen, az üzenet elérte Bernadettet, elkezdődött egy kedélyes beszélgetés, mára pedig boldog párként élik életüket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.