Tarány Tamás ujjáról lekerült a gyűrű

Kirúgták az X-Faktor sztárját

Az X-Faktor indulásakor a bemutatkozó kisfilmben Tarány Tamás még egy bájos ifjú hölgy társaságában szerepelt, akiről kicsivel később az is kiderült, hogy eljegyezte. Pedig akkor már nem volt minden rózsaszín.

2011.11.05 13:29ma.hu

Egy hete Tarány Tamás ujján még ott virított egy ezüstből készült karikagyűrű, amiről korábban elmondta: a világ minden kincséért sem szabadulna meg tőle, és le nem venné az ujjáról sem a hangtechnikus, sem a stylist kedvéért, mert ezt a barátnőjétől kapta, afféle nem hivatalos eljegyzési gyűrűként, és ez szerencsét hoz neki. A ma esti fordulóban azonban Tamás már üres kézzel lép színpadra: egyetlen ember volt, aki miatt megválnik a gyűrűt és ez az egy most úgy döntött, ideje tényleg levenni.

Barátnője pár napja közölte vele: véget vet 4 éve tartó kapcsolatuknak, az indok legfőképp az volt, hogy Tamás már nem az a biztonsági őr, akibe annak idején beleszeretett. Ezt a tehetséges énekesjelölt nem is tagadta, hisz az X-Faktor teljesen más világ, mint amiben eddig élt és ez óhatatlanul megváltoztatja az embert, még akkor is, ha közben igyekszik megmaradni annak az egyszerű és tiszta embernek, aki előtte volt.

Tomit szerencsére nem rázta meg túlzottan a szakítás, igaz, azt is elmesélte, hogy már több hónapja külön albérletbe költözött Viki szüleinek lakásából, ekkor már érezhető volt, hogy megváltozott valami, ezt a lány úgy fogalmazta meg: Tamás sokkal önállóbb lett és kevesebbet foglalkozott szerelmével. Az X-Faktor már csak hab volt ezen a tortán.

A bánkódás helyett tehát most a tehetségkutató mackója a versenyre koncentrál, és bevallotta: ha jön egy új szerelem, készen áll rá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.