Luxuskörnyezetben készülhetnek az énekesek

Képek - Lelepleződtek az X-faktorosok!

Luxuskörülmények között, semmitől sem zavartatva készülhetnek hétről hétre az újabb megmérettetésekre az X-Faktor tehetségei, ráadásul a mentorok akkor is velük lesznek, amikor igazából nem.

Lelepleződtek az X-Faktorosok képgaléria

2011.10.13 08:39ma.hu / RTL Klub

Hétvégén kiderült, hogy melyik 12 produkció vehet részt az X-Faktor 2011 élő adásaiban. A tehetségek ismét luxuskörülmények között készülhetnek, a Corvin Sétányon található prémium kategóriás lakásokba már be is költöztek. A tehetséges fiatal énekesek, Baricz Gergő, Demes Tamás, Lil C, az Apollo23, az Ikrek, a Rocktenors, Gyurcsík Tibi, Tarány Tamás, Kocsis Tibor, Muri Enikő, Kováts Vera, illetve Bagosi Alexa pedig immár a Corvin Sétányon készülnek a szombati műsorokra.

A Cordia City Garden legfelső szintjein kialakított négy, összesen több mint 500 négyzetméter alapterületű luxuslakás maximálisan kiszolgálja a versenyzők igényeit, az épületben lévő fitneszteremben saját személyi edzőik segítik majd őket, hogy jó formában legyenek a verseny végéig. Ráadásul a lakásokhoz közel vannak a tánc- és énekpróbatermek is.

Földi Tibor, a lakások építtetőjének vezérigazgatója kiemelte, hogy szoros párhuzamot talál a Corvin Sétány népszerűségének fejlődése és az X-Faktor versenyzőinek sztárrá válása között. "Mindkét esetben olyan kincsekről van szó, amiket csak a hozzáértő szem ismerhetett fel és tehet azzá, amit a benne rejlő lehetőség által megérdemel!"

Leleplezésre várva (Fotó: rtlklub.sajtoklub.hu/Bársony Bence - A galériához KATT a képre!)


Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója szerint nem volt kérdés, hogy a műsor énekesei ismét a megújult VIII. kerületi környéken lakjanak. "A tavalyi évben bebizonyosodott, hogy a Corvin Sétányon jó helyen vannak a sztárpalántáink. A sétány jó felszereltségének és a központi elhelyezkedésnek köszönhetően sok időt spórolhatnak meg a versenyzők, amit egyébként utazással töltenének. Nekik pedig most minden percük a versenyről kell, hogy szóljon!"

A beköltözésről szóló sajtótájékoztató végén a tehetségek és mentoraik, illetve a műsor háziasszonya, Ördög Nóra leleplezte életnagyságú "szobraikat", melyeket ezentúl a sétányon láthatnak az érdeklődők. Így, ahogy a tavalyi évben, idén is lehetősége lesz a rajongóknak, hogy együtt fényképezkedjenek kedvenceikkel.

Az X-Faktor első élő show-ját szombaton 19:30-tól láthatják a nézők az RTL Klubon, vasárnap pedig a Corvin Bevásárlóközpontban nagyszabású koncert keretében találkozhatnak a rajongók az X-Faktor 2011 legjobb 12 produkciójával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.