Megjósolta a kiesést az X-Faktor visszatérője

Németh Katica: "A saját magam gátja voltam"

Pár hete bevallotta: attól fél a legjobban, hogy rosszabbul teljesít a tavalyihoz képest. A Tábor végére beigazolódtak félelmei, már a Mentorok házába sem jutott el Németh Katica.

2011.10.04 13:29ma.hu / RTL Klub

Az idei X-Faktor egyik legnagyobb csalódása a nézők és a mentorok számára is Németh Katica kiesése volt, hisz a tehetséges lány tavaly csak egy hajszállal csúszott le az élő fordulókról. Akkor Geszti Péter azt mondta neki: gyakoroljon, erősödjön még egy évig és aztán jöjjön vissza.

Katica pedig megfogadta a tanácsot, gyakorolt, visszajött - és elbukott, még hamarabb, mint tavaly. Pedig még extra esélyt is kapott a mentoroktól, amit nem kis részben köszönhet az egy évvel ezelőtti teljesítményének.

Fotó: RTL Klub / Fél kettő


Amikor a Tábor első fordulójában csoportosan kellett előadnia egy számot két társával - köztük a szintén visszatérő Mazsival -, akkor produkciójuk annyira szétesett, hogy Malek Miklós nyersen csak egy kalap sz.rnak titulálta. De mert Katica megígérte, hogy összeszedi magát, az egyéni produkcióra is visszahívták őt.

Tény, hogy valóban összeszedte magát, ám a tőle megszokott szintet mégsem hozta. Amikor a mentoroknak dönteniük kellett, kit visznek tovább a legjobb 24 között, Katica képe fölött sokáig időztek és heves vitát folytattak, míg végül megszületett az ítélet: számára hazafelé vezet az út.

A csalódott lány az RTL Klub Fél kettő című műsorában vallotta be, hogy szerinte ő maga volt a legnagyobb akadálya a továbbjutásának: annyira magasra tette a lécet, hogy végül megtorpant előtte. Ugyanakkor nem tagadta, hogy ezúttal sokkal higgadtabban fogadta a kiesését, és úgy érezte, emelt fővel tudott távozni, mert sikerült szépítenie a csoportos fordulóban elkövetett bakin.

Rajongóinak pedig jó hír, hogy amit a színpadról kijőve mondott, azt csak az adott pillanat mondatta vele, esze ágában sincs abbahagyni az éneklést - csak épp egy másik színpadon, egy másik formában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.