Utolsó forduló az X-Faktor élő adása előtt

Galéria - Sírás és nevetés: 24-en sorakoznak a Mentorok háza előtt

Már csak egy körön kell túljutniuk a legtehetségesebb versenyzőknek, hogy a nézők kezébe kerüljön sorsuk: a Mentorok háza után élőben szavazhatunk a továbbjutásukról. Íme, a 24 kiválasztott!

Örömfaktor: 24-en bejutottak a Mentorok házába képgaléria

2011.10.03 10:39ma.hu

Az előválogatás és három kemény tábori forduló után eldőlt, ki az a 24 versenyző, illetve csapat, akik hamarosan a Mentorok házában mutathatják be tehetségüket, bizonyítva, hogy nem a véletlen szerencse röpítette őket többezer reménykedő tehetség (és tehetségtelenség) közül a legjobb két tucat közé.

A Táborban az első körben azonnal, a színpadi produkció után, vagy azt végig sem énekelve esett ki 50 fő, majd az előzetes várakozással ellentétben estére a maradék 100 főt kíméletlenül lefelezték. A maradék 50 versenyző egy újabb körben mutathatta meg magát, köztük több olyan is színpadra állt, akik előzőleg csak hajszállal csúsztak át a mentorok rostáján.

Ilyen volt például a tavalyi X-Faktor két nagy visszatérője, Németh Katica és Samu Kriszta "Mazsi" is, de sokakat csak az mentett meg a kieséstől, hogy az első válogató teljesítménye erőteljesen ellensúlyozta a tábori fellépés gyatra szintjét. Az utolsó estén egyenként léptek színpadra, ezúttal viszont a mentorok háta mögött már a barátok és rokonok is helyet foglalhattak, hogy a versenyzők szokják a közönség jelenlétét.

A négy mentor (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence - A galériához KATT a képre!)


A legnehezebb mégis mindenki bevallása szerint az volt, hogy produkciójuk után a mentorok egyetlen kritikus szót sem fogalmaztak meg, így senki nem is sejthette, hogy mennyire voltak elégedettek vagy elégedetlenek velük.

Az est végére összeállt a Mentorok házának mezőnye: új és régi tehetségek folytathatják a versenyt, a tavalyról megismert versenyzők közül viszont ismét elköszöntek a mentorok Katicától és Mazsitól is. Azt viszont, hogy a továbbjutók melyik kategóriában melyik mentorhoz kerültek, a nézők is és a versenyzők is csak a szombati adásban tudják meg.

A továbbjutók

25 év alatti lányok:
Kováts Vera, Farkas Éva, Abodi-Nagy Blanka, Bagosi Alexa, Gubik Petra és Muri Enikő

25 év alatti fiúk:
Barna Gergő, Kelemen Csaba - Lil C, Demes Tamás, Baricz Gergő, Oltyán Attila és Tarsoly Arnold

25 év felettiek:
Gyurcsík Tibor, Kocsis Tibor, Tarány Tamás, Borzné Kovács Violetta, Luther Beuka és Géczi András

Csapatok:
Hajdu Mariann és Hajdu Bea, Rocktenors (Mező Márió, Mező Zoltán és Táborosi Márk), Wunderli Hajnalka és Czékmány Tamás, Angler Balázs és Simon Boglárka, Csótó Szilvia és Berta Kitti, valamint az Apollo 23 (Kumich Tamás, Nánássy Tibor és Varjú René)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.