Tünde nem sejtette, hogy nem megy haza

Képek: meglepte szerelmét Palcsó Tomi

Váratlan meglepetést szerzett Palcsó Tomi a szerelmének, amikor az egyik fellépéséről a hazaút helyett Ráckeve felé fordult. Tündinek fogalma sem volt, hogy romantikus hétvégében lesz része.

Ilyen egy romantikus hétvége Palcsó Tomiéknál képgaléria

2012.02.17 10:29FényPont Média

Palcsó Tomi az utóbbi hónapok feszített munkatempóját és jelenleg a slágerlisták élén szereplő, Lépj tovább! című dalának videoklip forgatási fáradalmait pihente ki barátnőjével, Tündivel Ráckevén a Duna szállodájában.

"Már több, mint két éve vagyunk együtt, így olyan jól összeszokott párost alkotunk, hogy a kedvesem is mindig kiveszi a részét a munkámból. A klipben is szerepelt. Azért is gondoltam arra, hogy lazítunk egy kicsit Ráckevén" - meséli az énekes.

"Tündi nem gyanította, hogy mire készülök, amikor miskolci fellépésemről nem hazafelé, hanem délre vettük az irányt. A meglepetés előkészítésébe be kellett vonnom a párom anyukáját, hiszen nélküle nem tudtam volna becsomagolni a mini szabira” – nevet Tamás. Így nem maradt Tünde a hétvégére fürdőruha nélkül.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


A szálloda wellnessében bőven jutott kényeztetésre is lehetőség. Frissítő masszázs a kedvestől, valamint szauna és három medence tette kellemessé a pihenésüket. A meglepetést pedig tovább fokozta, amikor a romantikus fürjvacsorát, ami Tünde kedvence, a Cool Tv extrém műsorvezetője, aki arra az estére még a szálloda pincéreinek uniformisát is felvette, Tomi csapattársa, Müller Attila szolgálta fel.

"Senki sem gondolná, milyen romantikus alkat vagyok, most is úgy éreztem, hogy egy kis romantikus feltöltődés is segítségünkre lehet abban, amiről a dalom szól, az újrakezdésben" – utalt Tomi a hullámvölgyre.

"Sajnos nemrég még voltak nehézségek a kapcsolatunkban, mert nekem a zene és az iskola, neki pedig a tánc miatt túl sok egyéb dolga akadt, ezért ritkábban találkoztunk és ez sajnos a kapcsolatunk rovására ment. Mára viszont sikerült ezeket a dolgokat átbeszélni és továbblépni, most már minden rendben van kettőnkkel”– mosolyog a Megasztár énekese.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.