Nem rejtegeti tovább szerelmét a megasztáros

Romantikus képek: Palcsó Tomi továbblépett!

Bár Palcsó Tomi nem szívesen tárja a nyilvánosság elé a magánéletét, úgy tűnik, Tündével elég komoly a kapcsolata ahhoz, hogy végre megmutassa, ki az a lány, aki elnyerte a szívét.

Hévízen kapcsolódott ki Palcsó Tomi és kedvese, Tünde képgaléria

2011.08.29 16:29ma.hu / FényPont Média

Palcsó Tomiról hosszabb ideje nem lehetett hallani, pedig a Megasztár egykori versenyzője ezalatt sem tétlenkedett: épp mostanában készült el legújabb dala, a Lépj tovább, amely egyelőre csak egy kimerevített képpel illusztrálva hallható a legismertebb videómegosztó portálon, ám Tomi ígérete szerint hamarosan hivatalos videóklip is készül hozzá.

Közben egy újabb év ért véget az egyetemen is, és ez így együtt alaposan kifárasztotta az énekest. Rá is fért tehát a pihenés, de sokak meglepetésére nem egyedül érkezett a Hévízi gyógytó szállodájába, ráadásul a vele lévő fekete hajú szépséggel láthatóan nem most kezdődött a kapcsolatuk.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


A legtöbb időt természetesen a wellness-részlegben töltötték, de jutott idő a tó körüli sétákra és a napozásra is. Tamás nem is próbált meg elbújni a fotós elől, aki leleplezte őket. Bevallotta: Tündével egy televíziós munka kapcsán ismerkedtek össze már két évvel ezelőtt, azóta vannak együtt, és nem véletlen, hogy épp Hévízen kötöttek ki idén nyáron.

"A szüleimmel jártam először a hévízi tónál, évekkel ezelőtt, akkor tudtam, hogy ide egyszer elhozom a páromat is, hiszen ebből a helyből árad a nyugalom" - mesélte a még mindig fülig szerelmes sztár.

Eddig persze igyekezett védeni kedvesét a nagyközönségtől, és érzelmeiről is csak dalain keresztül vallott, most viszont már nem akart tovább titkolózni, és bevallotta, a legújabb dalát is Tündinek ajánlotta, akinek nemcsak a magánéletben, de szakmailag is sokat köszönhet. "Támogat a munkám során és biztos hátteret teremt a töretlen sikerhez" - mosolygott a lányra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.