Beleznay, Farkasházy és Müller sem úszta meg

Galéria - Több RTL-es sztár is lecsúszott

Egyszer fenn, egyszer lenn - tartja a mondás, és a lecsúszásoktól még a leghíresebb sztárok sem menekülhetnek meg. Beleznay Endre, Farkasházy Tivadar és Müller Attila... - mindannyiukat utolérte a végzetük.

Siklóson csúszkáltak a Médiaválogatott sztárjai képgaléria

2012.02.16 10:29ma.hu / FényPont Média

Lecsúszott több RTL Klubos sztár és még néhány más területről ismert személy, de szerencsére semmiféle presztízsvesztésről vagy anyagi és erkölcsi visszaesésről nincs szó. Valójában annyi történt, hogy a Médiaválogatott tagjai mókás megmérettetésen estek át a siklósi termálfürdőben. Ezúttal csúszdázási versenyre invitálták meg őket a helyiek. Bevállalós sztárjaink pedig örömmel álltak a 36 m-es piros csúszda tetejéhez.

"Őrület, hogy mi mindenre rá tudnak minket venni – elmélkedett Kefir, a V-Tech énekese – imádjuk a fürdőket, szívesen látogatjuk őket és mindenhol mindenféle extrém dolgot találunk ki. Siklóson barátommal, Müller Atival igazi vásott kisfiúkként rögtön hasast csúsztunk le a csúszdákon, azt viszont nem gondoltam volna, hogy a 66 éves Farkasházy Teddy is első szóra velünk tart."

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


"Pécsett születtem, így Siklóst a második otthonomnak tekintem, hisz sokat léptem már fel a városban – mondja Beleznay Endrea fürdőbe is visszatérő vendég vagyok, hisz ott találtam meg azt az orosz szaunát, aminek az országban párja nincs. A csúszdázási versenyt sajnos nem én, hanem Müller Attila nyerte, ezért rögtön a revanson kezdtem gondolkozni."

"Azt azért nem lehet hosszú távon hagyni, hogy mindig Attila nyerjen, hiszen egy éve Hévízen a szauna bajnoka is ő lett. De az elmúlt évben sokat edzettem rá, és készülök egy szaunázási visszavágóra
" – nevet a humorista.

Sztárjaink jelenléte felkavarta a fürdő életét Siklóson, hiszen nem mindennap ülnek be egy szál gitárral, dobbal vagy furulyával ismert emberek a vízbe dalolni. Müller Attila, Csordás Tibi, Kefir, Farkasházy Tivadar és Beleznay Endre viszont így tett a fürdővendégek nagy örömére!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.