Leótól falra mászott a színész-humorista

Képekkel! Farkasházy Teddyt nagyon felhúzta a volt VV-hős

A Katus testvérek meghívására érkezett Baranya fővárosába, a Pécsi Sasok főhadiszállására VV Leo és Farkasházy Tivadar, a nap végére viszont kis híján mindannyian a plafonon voltak.

Összecsapott Teddy és Leó - és mindketten győztesek lettek! képgaléria

2011.11.23 13:29ma.hu / FényPont Média

Pécsre, a Pécsi Sasok főhadiszállására kapott meghívást Farkasházy Tivadar és Leó, hogy sportban bizonyítsák rátermettségüket. A két igencsak eltérő korosztályú, ám egyformán lelkes "versenytársakat" összesen öt sportágban tették próbára: pingpongozni, squasholni, falramászni, kangoo-zni és aerobicozni kellett az Oximix Médiaválogatott tagjainak.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)

Az apropót a Katus testvérek által vezetett mozgásközpont nyílt napja adta - árulta el Katus Attila. "Leó rögtön minden örültséget bevállalva vetette bele magát a sportolásba, még a lányok kedvenceitől, az aerobictól és a kangootól sem riadt meg”– tette hozzá Katus Tamás.

Azt hittem, szimpla kis sportnapon veszek majd részt, nem gondoltam volna, hogy ennyire megerőltető lehet egy kangoo cipőben ugrálni, vagy éppen falat mászni" – vallotta be utólag már nevetve Leó. "Ezért minden elismerésem Teddyé, aki teljes mértékben helytállt a megmérettetésen!

Ami azt illeti, a Heti Hetes sztárja is nagy mellénnyel indult neki a próbatételnek. „Szívesen járok sportolni, főleg, ha a fiatalok hívnak, akkor örülök a legjobban, hiszen magam is megfiatalodom. Leó évekkel ezelőtt egy súlyos betegségen esett át, úgy gondoltam, ez engem hoz majd helyzeti előnybe, de Pécsett ennek már nyomát sem mutatta, sőt nagyon segítőkészen húzott fel engem a mászófalra” – hajolt meg Teddy végül az ifjú titán előtt.

Bár nem volt igazi tétje az összecsapásnak, mindketten komolyan és sikeresen vették a sportágakat. A nap végére mégis talán Tivadarban maradt több erő, amin nem lehet csodálkozni, hisz őt a helyszínen felesége, Mimi biztatta és tüzelte. Leó pedig arra volt büszke, hogy Katuséknál nem volt olyan sportág, amit ki nem próbált volna.

Emellett a két sztár a jó ügy mellé is állt, hiszen a nap bevételét a Misina Mentőcsoport számára ajánlották fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.