Teddy párja ki akart állni: hadd lássák!

Farkasházy nem félti a feleségét?

Az ország Teddyje az elmúlt időszakban egyre többször villantja meg feleségét kamerák és fényképezők kereszttüzében - Párja maga döntött úgy, hogy megmutatja magát a nyilvánosságnak, ám ez sok híresség esetében kellemetlen mellékhatásokkal is jár.

2009.10.30 14:30Tabu tv

Farkasházy Tivadar szerint a legkényelmesebb dolog igazat mondani, ezért a tabutv.hu stábjának is őszintén mesélt arról, miképp került a felesége, Mimi asszony hosszú évek után a média reflektorfényébe.

"Ő mutatta meg magát, aminek én nagyon örültem. Azért beszélek róla annyit, mert a sok macsó médiasztárral ellentétben én bevallom, hogy nem vagyok az" - mondta el a tabutv.hu riporterének a Heti Hetes megmondója.

Így jár tűzön Farkasházy!


A Tabu Tv riportere arra is kíváncsi volt, tartanak-e attól, hogy a bulvár szétcincálja a házasságukat.

"Nem félek, mert Ő egy nagyon bölcs asszony és nagyon régóta él ebben a világban. Azt hiszem, hogy helyén tudja kezelni a dolgokat" - meséli az internetes sztártévé videójában Dr. Farkasházy Tivadar, aki annak idején két napos esküvő keretében házasodott össze Mimi asszonnyal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.