Ritka alkalom, ha együtt az egész család

Bájos képek: Farkasházy Teddy önfeledten unokázott

Farkasházy Tivadarról és Mimiről köztudott, hogy - ahogy ők mondják - "wellness szálloda függők". Ezúttal Ráckevén pihentek néhány napot a barátságos családi környezetben, ráadásul unokástól kapcsolódhattak ki!

Bájos pillanatok Farkasházy Teddy és családja nyaralásából képgaléria

2011.09.13 13:35ma.hu / FényPont Média

Különleges és ritka hétvégében lehetett része Farkasházy Tivadarnak és Miminek: legtöbbször képtelenség összehozni a családot néhány óránál hosszabb időre, mivel mindannyian annyira elfoglaltak. Így aztán különösen örültek, amikor sikerült megszervezni egy egész hétvégét Ráckevén, ahová nemcsak kettesben tudtak elutazni, de két fiuk, Benedek és Attila, sőt, Benedek ikrei közül még Flóra is a családdal tarthatott.

Mikor Mimi kinézte ezt a barátságos, családias szállodát, nem messze Budapesttől, rögtön elkezdtem szervezkedni a háttérben, hogy meglepetést szerezzek neki" - meséli Teddy, hisz az ő ötlete volt, hogy a fiúkat is magukkal vigyék. Az unokázás viszont csak félig valósult meg, mivel Benedek másik gyermekének, Daninak épp az indulás reggelén sikerült némi hőemelkedést produkálnia. A meglepetés azért még így is tökéletesen sikerült: Mimi egyáltalán nem is sejtette, hogy öten lesznek.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


A Heti hetes sztárja és a többiek nagyon élvezték a Duna Szállodában eltöltött napokat, a hamarosan induló őszi hajrá előtt még egy utolsót lubickoltak a hűs medencében, no meg hatalmasakat sétáltak a parkban is. Akkor is Teddy játszott az unokával, amikor Mimi úgy döntött, kipróbálja a szálloda római wellness részlegét és a mauri masszázs minden egyes pillanatát is igyekezett kiélvezni.

Csak a szaunát hagyták ki, bár abból a szállodán kívül, az utolsó nyári nap erejének köszönhetően így is kijutott bőven. Flóra is nagyon élvezte a váratlan nyaralást, hisz a nagypapával sokat csúszdáztak és mászókáztak, no meg persze az egész környék gyöngyöző nevetéstől volt hangos.

Flóra akkor kacagott a legjobban, amikor felültem vele szembe a mérleghintára és úgy tettem, mintha ő tudott volna engem a levegőben tartani. Úgy érezte, és mondta is, hogy ő most a világ legerősebb embere” – újságolta Teddy a pihenés végén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.