Megzavarják a kütyük Teddyt!

Farkasházy Tivadar fiai segítségére szorul!

A Heti Hetes sztárja finoman szólva sem egy nagy technikai szakember, de a fiai annál inkább. Farkasházy Tivadar gyerekeinél gyakran csörög a telefon, ha az apjuk műszaki eszközök közelébe keveredik, hiszen ezeknek a használatához egyáltalán nem ért, de nem is szégyelli a dolgot. Teddy az internetes sztártévének elárulta, hogy azért nem tanulta meg az ilyen eszközök használatát, mert a fiai mindenhez értenek.

2010.01.16 09:14tabu.tv

Az internetes sztártévé riportere egy műszaki áruházlánc hírességeknek szervezett vetélkedőjén készített interjút Farkasházy Tivadarral, aki jócskán alul maradt a versenyben, és most azt is elárulja, hogy miért.

"Hihetetlen zseni vagyok műszaki területen. Van két bűvös szó, amit csak mondanom kell, és azonnal mondanom kell és azonnal megoldódik a probléma: Benedek és Attila"
- kezdi a tabutv.hu-nak adott interjúját viccesen Teddy, aki rendszeresen a két fia segítségét kéri, ha fejfájást okoz neki valamilyen műszaki probléma.

"Az a baj, hogy ők mindenhez értenek, és ez leszoktatott engem arról, hogy próbáljam megérteni az újabb és újabb kütyüket. Így egyre reménytelenebb lesz a dolog, mert mindenki olyat csinál, hogy más legyen, mint a konkurens gyártóé. Pont emiatt feladtam évekkel ezelőtt a tanulás lehetőségét, és csak elkiáltom magamat. Ilyenkor ők egyre unottabban segítenek, és az a véleményük, hogy most már lassan én is próbáljam legalább az on és az off szavakat elsajátítani" -
mondta el a Tabu Tv internetes videójában Farkasházy Tivadar.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.